Terug

Volg Vandaag Inside

City speelt ook gelijk tegen West Bromwich

City speelt ook gelijk tegen West Bromwich

16 dec 2020, 00:34

Manchester City heeft in de Premier League opnieuw gelijkgespeeld. De formatie van coach Pep Guardiola deed dat dinsdag thuis tegen West Bromwich Albion, 1-1. Het afgelopen weekeinde werd het in de derby tegen Manchester United 0-0.

De Duitser Ilkay Gündogan zette City na een half uur op 1-0. Hij deed dat op aangeven van Raheem Sterling. Vlak voor rust kwam West Bromwich op gelijke hoogte. Semi Ajayi scoorde uit de draai, waarbij hij het geluk had dat Ruben Dias de bal van richting veranderde. Dat maakte doelman Ederson kansloos.

Na de hervatting drong City aan, maar had het de moeite met de stugge defensie van de bezoekers. Kevin de Bruyne was met een vrije trap nog in de buurt van de 2-1, maar de Belg zag keeper Sam Johnstone redden.

Nathan Aké was basisspeler bij City.

City heeft 5 punten achterstand op de koplopers Tottenham Hotspur en Liverpool, die woensdag tegen elkaar spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.