Terug

Volg Vandaag Inside

BREAKING: City onderhandelt met Ajax: 80 miljoen voor De Jong

BREAKING: City onderhandelt met Ajax: 80 miljoen voor De Jong

13 okt 2018, 22:48

Manchester City heeft vandaag opnieuw contact gezocht met Ajax om te praten over een mogelijke transfer van Frenkie de Jong. City zou bereid zijn om 80(!) miljoen euro over te maken naar de Amsterdammers. Dat meldt een journalist van VAVEL via zijn persoonlijke Twitter-account.

Frenkie de Jong die vanavond in de basis start tegen Duitsland, zou van Manchester City de mogelijkheid krijgen om het seizoen af te maken in Amsterdam.

Naast Manchester City hebben ook FC Barcelona, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund en PSG de veelzijdige middenvelder hoog op het lijstje staan.

Aad300 analyseert Frenkie de Jong op z'n Aads

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.