Terug

Volg Vandaag Inside

'City moet minstens 100 punten halen'

'City moet minstens 100 punten halen'

21 sep 2020, 14:19

Manchester City moet dit seizoen stabieler presteren en minstens 100 punten halen als de club een serieuze gooi naar de titel in de Premier League wil doen. Dat zegt middenvelder Ilkay Gündogan.

De ploeg van Pep Guardiola haalde 100 punten in seizoen 2017-2018 en het jaar erop 98 punten, waarbij City Liverpool één punt voorbleef. In het afgelopen seizoen konden de spelers van Guardiola dat niveau niet vasthouden en kwamen ze slechts tot 81 punten achter landskampioen Liverpool.

'We scoorden vorig seizoen de meeste doelpunten en doelman Ederson zorgde voor de meeste wedstrijden zonder tegendoelpunt. Maar we moeten ons verbeteren, want we verloren te veel wedstrijden', zei Gündogan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.