Terug

Volg Vandaag Inside

City met De Bruyne en Sterling tegen Arsenal

City met De Bruyne en Sterling tegen Arsenal

10 aug 2018, 20:15

MANCHESTER (ANP) - Hoewel Kevin De Bruyne en Raheem Sterling pas enkele dagen weer in training zijn bij Manchester City, neemt manager Pep Guardiola hen toch al mee naar Londen voor de eerste competitiewedstrijd, zondag tegen Arsenal. ,,Kevin en Raheem hebben drie weken vakantie gehad na het WK. Er was dus weinig tijd meer over om een goede voorbereiding te draaien, maar ze staan er erg goed voor'', zei Guardiola.

City domineerde afgelopen seizoen de Premier League. De ploeg van Guardiola verzekerde zich al vroeg van de titel en eindigde na 38 duels precies op 100 punten. De lichtblauwe formatie opende het nieuwe voetbaljaar vorige week met winst van het Community Shield, tegen FA Cup-winnaar Chelsea (2-0).

Bij Arsenal maakt Unai Emery zijn officiële debuut op de bank. De Spanjaard is daar de opvolger van Arsène Wenger, die na bijna 22 jaar afscheid heeft genomen. Arsenal versterkte zich deze zomer met onder anderen Bernd Leno, Stephan Lichtsteiner, Sokratis Papastathopoulos en Lucas Torreira. Het kapitaalkrachtige Manchester City hield zich opvallend rustig en legde alleen veel geld neer voor Riyad Mahrez.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.