Terug

Volg Vandaag Inside

City maakt titelrace weer spannend

City maakt titelrace weer spannend

3 jan 2019, 23:58

MANCHESTER (ANP) - Manchester City heeft de titelrace in de Premier League weer spannender gemaakt. De regerend kampioen won voor eigen publiek van koploper Liverpool (2-1).

Liverpool blijft de ranglijst na de eerste competitienederlaag aanvoeren. Maar de voorsprong op City is tot vier punten geslonken. Liverpool, voor het laatst kampioen in 1990, had met een zege tien punten afstand genomen van de voornaamste belager. Tottenham Hotspur blijft derde, met zes punten minder dan de lijstaanvoerder.

Sergio Agüero schoot City op voorsprong in een heerlijke wedstrijd met een soms duizelingwekkend tempo. Roberto Firmino maakte gelijk en Leroy Sané schonk de thuisploeg het winnende doelpunt. Virgil van Dijk speelde de hele wedstrijd voor Liverpool, waar Georgino Wijnaldum in de slotfase werd gewisseld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.