Terug

Volg Vandaag Inside

City maakt er één bij basisdebuut Sandler

City maakt er één bij basisdebuut Sandler

23 jan 2019, 23:44

BURTON UPON TRENT (ANP) - Manchester City staat in de finale van de League Cup. Dat was na de 9-0 in Manchester tegen Burton Albion, dat uitkomt in de League One, het derde Engelse profniveau, al duidelijk. Woensdag werd het officieel en won City ook de uitwedstrijd, deze keer met slechts 1-0. De Nederlandse verdediger Phillipe Sandler mocht voor het eerst starten in de ploeg van trainer Pep Guardiola.

De 21-jarige Sandler maakte vorig jaar de overstap van PEC Zwolle naar de regerend kampioen van Engeland. In de FA Cup begin deze maand maakte Sandler zijn debuut als invaller. Daarna kreeg hij geen speelminuten meer tot aan woensdag in Burton Upon Trent.

Guardiola liet de jonge centrale verdediger de hele wedstrijd staan. Sandler zag hoe de Argentijnse spits Sergio Agüero in de 26e minuut de score over twee wedstrijden op 10-0 zette.

De 'Citizens' wonnen het tweede bekertoernooi vorig jaar en spelen dit jaar in de finale tegen Chelsea of Tottenham Hotspur. De Spurs verdedigen donderdag bij Chelsea een 1-0 voorsprong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.