Terug

Volg Vandaag Inside

City en Spurs spelen League Cup-finale voor 8000 toeschouwers

City en Spurs spelen League Cup-finale voor 8000 toeschouwers

4 apr 2021, 13:51

Bij de finale van het toernooi om de League Cup zijn 8000 toeschouwers welkom in het Wembley-stadion. De eindstrijd van het Engelse bekertoernooi, op 25 april tussen Manchester City en Tottenham Hotspur, maakt definitief deel uit van een reeks proefevenementen waarbij publiek is toegestaan. "We zijn heel blij om de voetbalfans terug te zien", zegt voorzitter Rick Parry van de organiserende EFL. "Hopelijk is dit een belangrijke mijlpaal op weg naar een volledige terugkeer van de fans."

De 8000 beschikbare tickets voor de finale van de League Cup gaan niet alleen naar supporters van City en de Spurs. De EFL schenkt een deel van de toegangskaarten aan de Britse gezondheidszorg (NHS) en omwonenden van Wembley.

Begin deze week werd al duidelijk dat bij één van de twee halve finales in het toernooi om de FA Cup, het belangrijkste Engelse bekertoernooi, ook toeschouwers worden toegelaten in het kader van de proefevenementen. De FA heeft nog niet besloten bij welk duel op Wembley dat gaat gebeuren: Chelsea - Manchester City (17 april) of Leicester City - Southampton (18 april).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.