Terug

Volg Vandaag Inside

City bekroont sterke eindsprint met titel

City bekroont sterke eindsprint met titel

12 mei 2019, 19:54

In de Premier League heeft Manchester City de landstitel in stijl geprolongeerd. De ploeg van trainer Pep Guardiola liet zich tijdens de laatste speelronde niet verrassen door Brighton & Hove Albion. De koploper won met 4-1 bij de laagvlieger en haalde daardoor op eigen kracht voor de zesde keer het kampioenschap van Engeland binnen.

Rivaal Liverpool won ook, met 2-0 thuis tegen Wolverhampton Wanderers. Het verschil tussen de twee concurrenten bleef daardoor één punt. De club van de internationals Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum hoopte in de afgelopen maanden vergeefs op een misstap van de titelverdediger.

City verloor echter sinds eind januari geen punt meer in de Premier League. De overwinning in Brighton betekende de veertiende competitiezege op rij voor City, dat in de kwartfinales van de Champions League nog wel pijnlijk door Tottenham Hotspur werd uitgeschakeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.