Terug

Volg Vandaag Inside

Cincinnati van Jans brengt 'aantrekkelijk bod' uit op Gastón Pereiro

Cincinnati van Jans brengt 'aantrekkelijk bod' uit op Gastón Pereiro

11 jan 2020, 13:45

PSV kan Gastón Pereiro verkopen aan FC Cincinnati, een club uit de Amerikaanse MLS waar Ron Jans de trainer is. De directie van PSV bevestigt dat de Amerikanen een 'aantrekkelijk bod' gedaan hebben, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV hoopt Pereiro nog voor het verstrijken van de winterse transferwindow te verkopen. In de zomer loopt het contract van Pereiro namelijk af, en daarmee dreigt de Uruguayaan transfervrij de deur uit te lopen. In Amerika kan Pereiro een van de grootverdieners worden.

De verwachting is dat PSV er met Cincinnati wel uit zal komen. Of de transfer echter door zal gaan, hangt voor een groot deel af van Paco Casal, de zaakwaarnemer van Pereiro. In de zomer zette hij al een streep door een transfer van Pereiro naar Spartak Moskou voor zo'n 15 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.