Terug

Volg Vandaag Inside

Cillessen ziet Valencia vanaf de bank verliezen

Cillessen ziet Valencia vanaf de bank verliezen

4 okt 2020, 12:01

Valencia heeft de tweede nederlaag van dit seizoen in de Spaanse voetbalcompetitie geleden. Het elftal van coach Javier Gracia ging ten onder tegen Real Betis: 0-2. Sergio Canales en Tello maakten de doelpunten.

Bij Valencia zat doelman Jasper Cillessen op de bank. Hij had de afgelopen weken last van een spierblessure. Nu hij weer fit is, lijkt Cillessen vooralsnog ook met een reserverol genoegen te moeten nemen. Cillessen is door bondscoach Frank de Boer opgeroepen voor de komende interlands tegen Mexico (vriendschappelijk), Bosnië en Herzegovina (Nations League) en Italië (Nations League). Marco Bizot en Tim Krul zijn de andere twee keepers bij Oranje.

Valencia heeft na vijf competitiewedstrijden zeven punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.