Terug

Volg Vandaag Inside

 Cillessen wint in slotfase met Valencia

Cillessen wint in slotfase met Valencia

6 mrt 2021, 00:07

Valencia heeft in de Spaanse competitie de thuiswedstrijd tegen Villarreal gewonnen. Kort voor tijd keek het elftal van trainer Javier Gracia nog tegen een achterstand aan, maar Valencia sloeg in de slotfase twee keer toe: 2-

De eerste twee doelpunten kwamen voort uit een strafschop. Tegen het einde van de eerste helft schoot Gerard Villarreal na een vermeende handsbal op voorsprong. Doelman Jasper Cillessen zat wel in de goede hoek maar kon bij lange na niet bij de bal. Het was, na lange afwezigheid door een blessure, de derde achtereenvolgende keer dat Cillessen een basisplaats bij Valencia had.

De thuisploeg mocht zelf in de 86e minuut een penalty nemen. Carlos Soler benutte die. In blessuretijd stelde de Portugese invaller Gonçalo Guedes de winst voor Valencia veilig.

Valencia steeg door de late overwinning naar de gedeelde elfde plaats. Villarreal staat zevende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.