Terug

Volg Vandaag Inside

Cillessen wil weg bij Barcelona

Cillessen wil weg bij Barcelona

28 apr 2019, 17:02

BARCELONA (ANP) - Doelman Jasper Cillessen hoopt deze zomer te vertrekken bij FC Barcelona. Dat zei hij op Ziggo Sport nadat zijn Catalaanse club zaterdag met een benauwde zege op Levante (1-0) de Spaanse titel had veroverd. ,,Eerst ga ik lekker op vakantie en dan hoop dat ik dat een mooie nieuwe club heb om te spelen, want ik wil graag spelen'', aldus de keeper van Oranje.

De 30-jarige Cillessen verruilde vier jaar geleden Ajax voor Barcelona, maar is er niet in geslaagd om de eerste doelman van de Spaanse topclub te worden. De Duitser Marc-André ter Stegen is eerste keus. Hij moest genoegen nemen met de wedstrijden in het bekertoernooi (Copa del Rey). Zeer waarschijnlijk keept Cillessen eind mei in Sevilla ook de bekerfinale tegen Valencia.

De Boer adviseert Cillessen: 'Pak je kans bij een andere club'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.