Terug

Volg Vandaag Inside

Cillessen terug in selectie Barcelona

Cillessen terug in selectie Barcelona

4 dec 2018, 22:12

BARCELONA (ANP) - Jasper Cillessen is weer fit om te spelen bij Barcelona. Coach Ernesto Valverde heeft de doelman van Oranje opgenomen in de selectie voor de bekerwedstrijd van woensdag tegen Leonesa, een club uit de derde klasse van Spanje. Cillessen stond enkele duels langs de kant met een lichte blessure. Hij miste onder andere de wedstrijd tegen PSV in de Champions League.

In bekerwedstrijden is Cillessen vaak de eerste keus bij Barcelona. Verder zit hij doorgaans op de bank achter de Duitser Marc-André ter Stegen.

Ook de Belgische verdediger Thomas Vermaelen is hersteld en staat weer op de spelerslijst voor de ontmoeting in Camp Nou.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.