Terug

Volg Vandaag Inside

Cillessen terug bij Barça voor duel met Real

Cillessen terug bij Barça voor duel met Real

26 feb 2019, 22:09

BARCELONA (ANP) - Coach Ernesto Valverde van FC Barcelona heeft doelman Jasper Cillessen opgenomen in de selectie voor de bekerwedstrijd tegen Real Madrid van woensdag. De doelman had begin februari op de training een spierscheuring in zijn rechterkuit opgelopen, maar is voldoende hersteld. De eerste wedstrijd in Barcelona eindigde in 1-1.

Cillessen trainde dinsdag met de selectie mee en na de training kreeg de doelman groen licht van de medische staf van de Catalanen. Normaal gesproken verdedigt de Nederlandse international het doel in de bekerwedstrijden. De club heeft niet bekendgemaakt of dat woensdag ook het geval is.

Arthur Melo keert ook terug in de selectie. De Braziliaan had een hamstringblessure opgelopen, maar is net als Cillessen eerder dan verwacht hersteld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.