Terug

Volg Vandaag Inside

Operatie Cillessen 'geweldig' verlopen

Operatie Cillessen 'geweldig' verlopen

13 nov 2020, 11:10

De operatie van Jasper Cillessen is geslaagd. De keeper van Valencia en het Nederlands elftal onderging donderdag een ingreep vanwege een spierblessure in zijn rechterbeen. "De operatie is geweldig verlopen. Blij dat ik nu naar huis ga", schreef Cillessen op Instagram bij een foto in het ziekenhuisbed, met twee artsen naast zich. Ze steken allemaal hun duimen omhoog. "Nu is het tijd om te starten met het herstel."

Valencia maakte niet bekend hoe lang Cillessen uit de roulatie zal zijn. Volgens Spaanse media kan de herstelperiode drie tot vier maanden gaan duren.

Cillessen (31) raakte vorige week in Valencia tijdens de training geblesseerd. Hij moest zich daardoor bij bondscoach Frank de Boer afmelden voor de interlandperiode. Cillessen is normaal gesproken de eerste keeper bij het Nederlands elftal.

Bij afwezigheid van Cillessen maakte AZ-doelman Marco Bizot woensdag zijn debuut in Oranje in de oefeninterland tegen Spanje (1-1). Tim Krul staat onder de lat in de komende wedstrijden in de Nations League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.