Terug

Volg Vandaag Inside

Cillessen vindt afgekeurde Feyenoord-goal terecht: 'Ik was niet bang, ken de regels'

Cillessen vindt afgekeurde Feyenoord-goal terecht: 'Ik was niet bang, ken de regels'

2 okt 2022, 19:45

Volgens Jasper Cillessen was het terecht dat scheidsrechter Serdar Gözübüyük de goal afkeurde van Santiago Giménez. De Feyenoord-spits 'blokkeerde' de uittrap van Cillessen, waarna hij voor open doel kon binnenschieten.

"Nee, ik was niet bang dat die goal zou tellen. Ik ken de regels. Ik beweeg van links naar rechts en wil die bal gaan trappen. Hij bleef bewust voor mij staan in de cirkel, volgens mij mag dat niet. Dat is hinderen", verklaarde de doelman tegenover de NOS.

Arne Slot was het daar niet mee eens met de beslissing van Gözübüyük. "Volgens mij mag je geen beweging richting de bal maken. Dat deed Giménez ook niet. Hij beweegt helemaal niet. Hij staat op dezelfde plek", aldus de Feyenoord-trainer. Cillessen ziet dat anders: "Hij stond in mijn lijn. Moet ik dan naar links of rechts, terwijl hij met me mee beweegt? De scheidsrechter heeft gefloten, dus het was duidelijk".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.