Terug

Volg Vandaag Inside

'Cillessen optie voor Ajax bij vertrek Onana'

'Cillessen optie voor Ajax bij vertrek Onana'

29 apr 2020, 18:45

Ajax-watcher Mike Verweij geeft aan dat Jasper Cillessen een reële optie is voor Ajax bij een vertrek van André Onana. Onana staat nadrukkelijk in de belangstelling van Barcelona en gaf zelf ook aan dat het voor hem tijd was voor een volgende stap in zijn carrière.

'De naam van Cillessen valt in Amsterdam. Dat is ook niet zo vreemd, omdat commissaris technische zaken Danny Blind de keeper in augustus 2011 van NEC Nijmegen naar Ajax haalde. Bij een vertrek van André Onana naar zijn oude club FC Barcelona zou de Braziliaan Neto kunnen terugkeren naar Valencia en zou Ajax Cillessen kunnen kopen', zegt Verweij.

Maar helemaal zeker is het niet. 'Los van de vraag of de international dat ziet zitten, zitten daar financieel wel wat haken en ogen aan. Bovendien heroverde Cillessen na zijn blessure gewoon weer een basisplaats bij Valencia.'

Verweij bespreekt ook de situatie rond Onana en stelt vast dat er ook een kans is dat de keeper uit Kameroen in Amsterdam blijft. 'Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft Onana tot de zomer van 2022 vastgelegd en zal een vertrek alleen toestaan als er een redelijke prijs (circa 25-30 miljoen euro) wordt betaald. Door de coronacrisis is het de vraag of de geïnteresseerde clubs FC Barcelona, AC Milan, PSG, Borussia Dortmund en Spurs dat kunnen en willen betalen. Chelsea wilde Onana ook, maar besloot een jaar langer door te gaan met Kepa. FC Barcelona stelde een deal met gesloten beurzen voor, maar Overmars heeft vooralsnog liever geld dan Neto, Riqui Puig én Alex Collado of Carles Aleña.'

Jan vergist zich nog al eens in de namen van voetballers. Dat leidt tot hilarische versprekingen, zo struikelde Jan ook over de naam van Cillessen. Bekijk het hieronder!

VIDEO - Jan trekt Johan over de tafel: 'Heet hij geen Gillessen?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.