Terug

Volg Vandaag Inside

Cillessen neemt geen genoegen met rol als reservedoelman

Cillessen neemt geen genoegen met rol als reservedoelman

10 nov 2021, 12:21

Jasper Cillessen is voor het eerst sinds het EK weer opgeroepen voor Oranje. De doelman van Valencia was voorafgaand aan het toernooi nog de onbetwiste nummer 1 onder de lat, maar zakte ver weg door blessureleed. Hoewel bondscoach Louis van Gaal aangaf dat Cillessen als 3e doelman erbij gehaald is, neemt de keeper zelf geen genoegen met een reserverol.

'Dat heb ik vaker gehoord', reageert Cillessen tegenover ESPN op de uitspraak van de bondscoach. 'Nou kijk, de situatie is nou eenmaal zo. Maar hij zei ook voorlopig. Dus het staat niet vast. En het is aan mij om te laten zien wat ik nog steeds kan. Volgens mij neemt niemand genoegen met een reserverol in die zin', aldus een strijdvaardige Cillessen.

Voormalig bondscoach Frank de Boer liet eerder in Rondo weten dat Cillessen om zijn reserverol niet werd geselecteerd voor het EK: 'Het gaat erom: wat zou er gebeuren als hij tweede keeper zou zijn? Je weet zelf of een speler tweede keeper kan zijn, of niet. Dat is niet zijn ding', liet De Boer weten. Cillessen haakte daar nog even op in. 'Maar goed, ik ga niet vervelend lopen doen, wat veel mensen over me denken.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.