Terug

Volg Vandaag Inside

Cillessen mist weerzien met Barcelona

Cillessen mist weerzien met Barcelona

24 jan 2020, 16:26

Jasper Cillessen mist zaterdag het weerzien met zijn oude club FC Barcelona. De keeper van Valencia is weer geblesseerd. Cillessen zou woensdag starten in de bekerwedstrijd tegen Logroñés, maar hij haakte tijdens de warming-up af. Met Jaume Domenech onder de lat won Valencia met 1-0.

"Jasper heeft een deel van de training meegedaan, maar hij heeft nog steeds wat last. Hij kan niet spelen", zei trainer Albert Celades een dag voor de competitiewedstrijd in het eigen Mestalla-stadion tegen Barcelona.

Cillessen verhuisde afgelopen jaar van Barcelona naar Valencia, omdat hij bij de Catalaanse topclub voornamelijk op de bank zat. De nummer 1 van het Nederlands elftal begon dit seizoen als vaste keeper van Valencia. Cillessen liep begin vorige maand echter een kuitblessure op en miste daardoor een aantal wedstrijden. Toen hij was hersteld, zat de Gelderlander op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.