Terug

Volg Vandaag Inside

Cillessen met Valencia mee naar Milaan

Cillessen met Valencia mee naar Milaan

18 feb 2020, 18:16

Jasper Cillessen gaat met Valencia mee naar Milaan voor het eerste duel met Atalanta in de achtste finales van de Champions League. De keeper zit voor het eerst in bijna een maand weer bij de selectie van trainer Albert Celades.

Cillessen liep op 22 januari in de warming-up voor de bekerwedstrijd tegen Logroñés een blessure op. De nummer 1 van Oranje zou in dat duel weer eens spelen, maar op het laatste moment haakte hij af.

Cillessen was eind vorig jaar zijn basisplaats al kwijtgeraakt aan Jaume Domènech. De 29-jarige Spanjaard is momenteel de eerste keus onder de lat bij Valencia, dat de laatste zestien in de Champions League haalde door Ajax in de laatste groepswedstrijd in Amsterdam met 1-0 te verslaan. Doelpuntenmaker Rodrigo ontbreekt nu vanwege een blessure. Valencia treft Atalanta in stadion San Siro in Milaan, omdat de thuishaven van de Italiaanse club in Bergamo niet aan de strenge Europese eisen voldoet en momenteel ook wordt verbouwd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.