Terug

Volg Vandaag Inside

'Cillessen loopt blessure op en is onzeker voor Oranje'

'Cillessen loopt blessure op en is onzeker voor Oranje'

6 nov 2020, 22:21

Jasper Cillessen is vrijdag tijdens de training van Valencia uitgevallen. Dat melden Spaanse media. Het is onduidelijk of hij op tijd fit is voor de thuiswedstrijd van zondag tegen Real Madrid.

Cillessen is dit seizoen tot dusverre tweede doelman bij Valencia, achter Jaume Domenech. Volgens Spaanse media wilde trainer Javier Gracia juist dit weekeinde Cillessen een kans geven. Valencia meldt zelf niets over de blessure van Cillessen.

Cillessen is de eerste doelman van Oranje, dat komende twee weken drie wedstrijden speelt, tegen Spanje (vriendschappelijk), Bosnië en Herzegovina (Nations League) en Polen (Nations League). Tim Krul (Norwich City) en Marco Bizot (AZ) zijn de andere keepers die bondscoach Frank de Boer opriep. Justin Bijlow van Feyenoord zat wel bij de voorselectie maar niet bij de definitieve selectie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.