Terug

Volg Vandaag Inside

 Cillessen krijgt steun na blunder: 'Je speelt niet zomaar bij FC Barcelona en Valencia'

Cillessen krijgt steun na blunder: 'Je speelt niet zomaar bij FC Barcelona en Valencia'

7 mei 2023, 11:25

Jasper Cillessen krijgt bijval van zijn teamgenoten na de blunder die hij zaterdagavond maakte in de wedstrijd NEC-Heerenveen (2-3). Enkele ploeggenoten spraken bij ESPN hun steun uit voor de keeper.

In het duel met Heerenveen dacht Cillessen dat een bal naast zou gaan en liet hem daarom lopen. De bal ging echter via de paal het doel in, wat uiteindelijk ervoor zorgde dat NEC de wedstrijd verloor. Een paar weken terug maakte hij in de derby tegen Vitesse (1-4) ook al een aantal fatale blunders.

Ploeggenoot Oussama Tannane vindt het vooral sneu voor Cillessen: "We moeten eerlijk zijn: die jongen heeft ons vaak gered en geholpen. Dit gun je niemand. We moeten hem een beetje ondersteunen en helpen."

Aanvoerder Lasse Schöne sluit zich aan bij de woorden van zijn teamgenoot en vindt dat ze geen medelijden met de keeper moeten hebben: "We hoeven nu niet allemaal om hem heen te gaan staan. Daar heeft hij helemaal geen behoefte aan. Je wint met zijn allen en verliest met zijn allen. Hij heeft dit jaar zoveel punten voor ons gepakt. En hij doet het niet expres."

De supporters van de Nijmegenaren lieten via spreekkoren horen dat ze graag tweede doelman Mattijs Branderhorst onder de lat willen zien. Tannane vindt dat de fans dat niet moeten doen: "Jasper is een fantastische keeper. Je speelt niet zomaar bij FC Barcelona en Valencia. Ik denk niet dat we hem nu moeten afschrijven", besluit de NEC-aanvaller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.