Terug

Volg Vandaag Inside

'Cillessen aangeklaagd door Spaanse ex-vriendin'

'Cillessen aangeklaagd door Spaanse ex-vriendin'

8 feb 2023, 10:55

Jasper Cillessen wordt aangeklaagd door zijn ex-vriendin María Morán, waarmee hij samen een kind op de wereld zette. Volgens de Spaanse krant AS wil de dame namelijk kosten voor de zorg van haar dochter verhalen op de doelman van NEC.

In november 2022 kwam naar buiten dat Cillessen een kind zou hebben verwekt in Spanje, waar hij keepte voor FC Barcelona en Valencia. De goalie had daar korte tijd een relatie met Morán. Hij zou reeds hebben erkend dat hij de vader is van het kind.

Officieel zou Cillessen een aanklacht aan zijn broek hebben hangen wegens de vermeende verlating van zijn gezin. Hij zou hebben geweigerd om onkosten te dragen van de zorg voor hun dochter. Volgens de officier van justitie werd Morán in het ziekenhuis achtergelaten met haar baby omdat de keeper niet de 1.200 euro wilde betalen voor de ziekenhuisopname. De opa van Morán zou het bedrag uiteindelijk hebben overgemaakt.

De advocaat van Morán stelt ook dat zijn cliënt enkele ongepaste opmerkingen van Cillessen kreeg te verduren. "Op de dag dat María hem vertelde dat ze zwanger was, aarzelde hij niet om op netwerken te delen dat hij al een andere vrouw had", aldus de rechtsgeleerde tegenover het Spaanse 20 minutos.

In Vandaag Inside reageerde Johan Derksen verbaasd op het Cillessen-verhaal. Bekijk de beelden hieronder terug.

Johan reageert op opmerkelijk Cillessen-verhaal: 'Niet achter hem gezocht'
1:35
Johan reageert op opmerkelijk Cillessen-verhaal: 'Niet achter hem gezocht'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.