Terug

Volg Vandaag Inside

'Chuba Akpom is in niks een Ajax-spits’

15 dec 2023, 19:24

Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, vertelt in de Kick-off podcast dat hij Chuba Akpom geen echte Ajax-spits vindt.

“Akpom is in niks een Ajax-spits", begint Verweij. "Ik denk dat het uiteindelijk wel een nuttige speler voor Ajax kan zijn, maar dit is natuurlijk niet de echte Ajax-spits.” Echter zag Verweij ook positieve dingen van Akpom tijdens de Europa League-wedstrijd van afgelopen donderdag tegen AEK Athene. "Hij is wel heel bruikbaar en zeker op deze manier. Hij maakt de 1-0, dan de 3-1, waarbij hij twee keer veel hulp kreeg van de keeper van AEK."

Verweij zag Akpom ook een aantal grote kansen missen tijdens de wedstrijd. “Je ziet ook dat als hij echt de tijd krijgt en moet nadenken voor de goal, dan krijgt hij het moeilijk. Wim Kieft zei het donderdagavond ook bij Veronica dat dit een speler is die in de box moet komen, de bal voor zijn voeten moet krijgen en dan heel impulsief moet scoren. Als hij te lang gaat nadenken, gaat het mis.”

Bekijk het volledige fragment waar Wim Kieft kritisch is op Akpom tijdens de analyse van de Europa League-wedstrijd bij Veronica bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.