Terug

Volg Vandaag Inside

'Christian Eriksen keert volgende week terug bij Inter'

'Christian Eriksen keert volgende week terug bij Inter'

28 juli 2021, 18:16

Christian Eriksen keert volgende week terug bij Internazionale, meldt Sky Sport Italia. De Deense middenvelder, die tijdens het EK-duel met Finland te maken kreeg met een hartstilstand, zal in Milaan harttesten ondergaan.

De onderzoeken van volgende week moeten uitwijzen of een terugkeer op het trainingsveld realistisch is. Eriksen liet na zijn hartfalen een defibrillator plaatsen, maar in de Serie A is het verboden om met zo'n elektrische apparaatje te spelen.

Volgens Sky Sport Italia is er daarom maar één optie voor Eriksen om weer actief te zijn in de Serie A, mocht hij de medische tests doorstaan: het verwijderen van de defibrillator.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.