Terug

Volg Vandaag Inside

'Christian Eriksen keert niet terug bij Ajax'

'Christian Eriksen keert niet terug bij Ajax'

21 dec 2021, 20:46

Christian Eriksen verscheurde afgelopen week zijn contract bij Inter en is sindsdien transfervrij. Al snel doken er geruchten op dat de Deen zou kunnen terugkeren bij zijn oude liefde Ajax. Volgens bronnen van transferexpert Fabrizio Romano keert de middenvelder echter niet terug in Amsterdam.

Eriksen werd in 2009 door Ajax weggeplukt bij het Deense Odense BK. De Deen maakte furore in Amsterdam en werd in 2013 beloond met een transfer naar Tottenham Hotspur. Ruim 8 jaar later wordt de Deen in verband gebracht met een rentree in de Johan Cruijff Arena. 'We hebben veel geruchten rondom Eriksen en Ajax', begint Romano in zijn Here We Go Podcast. 'Maar hij gaat niet naar Ajax. Op het moment zijn er geen onderhandelingen.'

De transferexpert vervolgt: 'Voor Eriksen zijn er wel mogelijkheden bij andere clubs. Zijn zaakwaarnemer heeft onthuld dat zich twee clubs gemeld hebben'. Het zou gaan om Odense, waar Eriksen momenteel zijn conditie op pijl houdt, en FC Kopenhagen. Volgens diverse bronnen zouden de Deense clubs zijn afgewezen door Eriksen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.