Terug

Volg Vandaag Inside

'Christian Atsu levend gevonden onder puin in Turkije'

'Christian Atsu levend gevonden onder puin in Turkije'

7 feb 2023, 09:24

De Ghanese voetballer Christian Atsu, een oud-speler van Vitesse, is volgens diverse Turkse media levend onder het puin gevonden in Turkije. Zijn club Hatayaspor noch de Ghanese voetbalbond heeft het nieuws tot nu toe op sociale media bevestigd.

Hatayaspor komt uit een regio nabij het epicentrum van de aardbeving, die in Turkije al voor bijna 3500 doden zorgde. Ook in buurland Syrië zijn veel slachtoffers gevallen.

Radiozender Lig Radyo citeert een woordvoerder van de club, waar de aanvallende middenvelder voetbalt. "Christian Atsu is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Helaas ligt onze technisch directeur Taner Savut nog onder het puin", aldus de woordvoerder.

Atsu (31) speelde in het seizoen 2013-2014 voor Vitesse, dat hem huurde van Chelsea. In 28 wedstrijden in de Eredivisie maakte de Ghanees vijf doelpunten. Atsu speelde ook voor onder meer FC Porto, Everton, Málaga en Newcastle United. "We bidden voor wat positief nieuws, Christian Atsu", schreef Newcastle op Twitter. Ook Málaga meldt "in gedachten bij hem en zijn familie" te zijn.

"Onze gedachten zijn bij jou, Christian, en bij alle mensen die getroffen zijn door de tragedie in Turkije en Syrië", meldt Vitesse op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.