Terug

Volg Vandaag Inside

Chris Woerts weet hoeveel Henderson gaat verdienen bij Ajax

18 jan 2024, 14:13

Chris Woerts denkt in gesprek met FC Update te weten hoeveel Jordan Henderson gaat verdienen als Ajax hem binnen heeft gehaald.

“Bij Al-Ettifaq verdiende hij vijftien miljoen netto en bij Ajax zal hij rond de zes miljoen bruto gaan verdienen, dus dat is wel vijf keer zo weinig eigenlijk.” Volgens Chris gaat Henderson akkoord met dit salaris, omdat hij naar het EK in 2024 wil. “Hij wil nog een keer het kunstje vertonen in Duitsland en het is maar de vraag of dat überhaupt lukt, want hij is in de 30."

Chris kent Henderson uit zijn tijd bij Sunderland en denkt dat de middenvelder goed bij Ajax zal passen. “Hij past heel goed in de structuur bij Ajax, maar het is geen Frenkie de Jong, daar moeten we ook eerlijk in zijn. Het is een harde werker. Hij vult de gaten op het middenveld en hij zal sturing geven aan het jonge team. Ik denk dat jonge spelers heel veel van hem kunnen leren."

Inmiddels is Jordan Henderson geland op Schiphol en onderweg naar de medische keuring bij Ajax, meldt Mike Verweij op X. Als alles goed gaat, zet de middenvelder in de Johan Cruijff ArenA zijn handtekening onder een contract voor 2,5 jaar.

Johan Derksen vertelde maandag bij Vandaag Inside dat hij niets ziet in een mogelijke overstap van Jordan Henderson naar Ajax. Bekijk het volledige fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.