Terug

Volg Vandaag Inside

Chris Woerts uitgeroepen tot Meest Invloedrijke Sponsorman van het Jaar

Chris Woerts uitgeroepen tot Meest Invloedrijke Sponsorman van het Jaar

18 dec 2023, 10:07

Chris Woerts is uitgeroepen tot Meest Invloedrijke Sponsorman van het Jaar. Hij staat, net als 18 jaar geleden, op de eerste plaats in de Top 25 van Sponsorreport.

Chris is door zijn optredens aan de bar bij Vandaag Inside de meest bekende sportmarketeer van Nederland geworden. Ook heeft hij de afgelopen tijd innovatieve concepten bedacht, zoals de TOTO Dart Kings en de ‘gepersonaliseerde’ backdrops en heeft hij succesvolle partnerships tot stand gebracht.

"Chris werkt overal en voor iedereen, maar die petten passen hem allemaal. Woerts neemt geen blad voor de mond als hem om een mening wordt gevraagd," aldus Sponsorreport. Op X reageert Chris zelf: "Na 18 jaar weer op nummer 1 als meest invloedrijke sportmarketeer van Nederland! Wat een eer en genoegen! Met dank aan alle trouwe opdrachtgevers!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.