Terug

Volg Vandaag Inside

Chris Woerts stoorde zich aan berichtgeving over Slot: 'Onzin!'

Chris Woerts stoorde zich aan berichtgeving over Slot: 'Onzin!'

25 mei 2023, 17:47

Chris Woerts zag vanuit zijn vakantie-adres in Italië de berichten binnenkomen over het aanblijven van Arne Slot bij Feyenoord. "Het allerbeste besluit dat hij ooit heeft genomen", zegt Chris in een reactie tegenover De Telegraaf.

"Het gaat ook om zijn geloofwaardigheid, na dat eerdere gezeur na zijn vertrek bij AZ", reageert Chris verder. "Hij kiest nu voor stabiliteit. Ik denk dat de club ook tegen hem heeft gezegd van: als jij blijft, houden we de selectie grotendeels intact.Ik verwacht dat alleen Orkun Kökcü weggaat. In die positie zit Feyenoord nu ook."

Volgens Chris is het perspectief in Rotterdam-Zuid 'gewoon beter dan in Londen'. "Aan geld geen gebrek in Rotterdam, dat is ook voor het eerst. Bovendien zit Feyenoord in de Champions League in pot 1, dat is gunstig en bij Tottenham kun je na vijf wedstrijden met weinig punten gewoon weer buiten staan."

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Chris blikt vervolgens terug op zijn tijd in de Premier League bij Sunderland. "Ik heb in de Premier League gewerkt bij Sunderland. Met een begroting van 180 miljoen euro speel je tussen de tiende en twintigste plaats. Met de begroting van Tottenham komen ze nooit in de topvier. Het is voor een trainer dus een enorm risico om daar te gaan werken. Het is een club van net niet, Tottenham. Bovendien is het een kille, koude club. Slot kiest voor de warmte van Feyenoord."

Tot slot heeft Chris zich wel gestoord aan de berichtgeving rond Slot over zijn huidige contract bij Feyenoord. "Wat mij overigens tegen heeft gestaan: mensen deden de afgelopen dagen alsof Slot een heel slecht contract heeft bij Feyenoord. Zo van: ach, ach, hij verdient zo weinig en daarom moet hij weg voor het grote geld. Onzin! Hij is de bestbetaalde Feyenoord-trainer ooit", aldus Chris.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.