Terug

Volg Vandaag Inside

Chris Woerts reageert op statement Vitesse: 'Slappe hap, principes kosten geld!'

Chris Woerts reageert op statement Vitesse: 'Slappe hap, principes kosten geld!'

4 mrt 2022, 13:41

Chris Woerts heeft op Twitter gereageerd op het statement van Vitesse, waarin de club zich uitspreekt voor vrede. De sportmarketeer spreekt van een mooie actie, maar vraagt zich af waarom de Arnhemse club, met Russische eigenaar Valeri Oyf, zich niet rechtstreeks uitspreekt tegen Poetin.

Chris Woerts schrijft in een tweet: 'Mooie actie, maar waarom spreekt Vitesse zich niet rechtstreeks uit tegen de agressor Poetin? Of mag dat niet van Valeri Oyf?' Hij gebruikt daarbij de hashtag 'slappe hap.' 'Principes kosten geld,' concludeert Chris.

Vitesse heeft zich vrijdag het eerst uitgesproken over de oorlog in Oekraïne. De club laat in een verklaring weten diep geschokt te zijn over de huiveringwekkende situatie in Oekraïne en stelt het thuisduel van vrijdag met Sparta Rotterdam in het teken van de 'V van Vrede’.

Oyf komt niet aan het woord in de verklaring die de club op de website heeft geplaatst. Hij is sinds 2018 eigenaar van Vitesse en komt uit het netwerk van Roman Abramovitsj, die nauwe banden heeft met de Russische president Vladimir Poetin en uit angst voor sancties zijn Engelse voetbalclub Chelsea te koop heeft aangeboden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.