Terug

Volg Vandaag Inside

Chris Woerts: 'Die club heeft álles om na Ajax en PSV de derde club van Nederland te worden'

Chris Woerts: 'Die club heeft álles om na Ajax en PSV de derde club van Nederland te worden'

16 sep 2022, 10:09

Chris Woerts ziet in FC Twente een "sleeping giant met razendveel potentie." Dat vertelt de sportmarketeer, die regelmatig te gast is bij Vandaag Inside, in een nieuwe editie van het vakblad Sport & Strategie.

"Als morgen een miljardair aanklopt die zegt: wie raad je me na Feyenoord nog meer aan, dan zou ik blind FC Twente aanbevelen," aldus Chris. "De club heeft álles – een hondstrouwe aanhang, een grote business community en een mooi stadion – om na Ajax en PSV de derde club van Nederland te worden."

"In potentie is FC Twente zelfs groter dan PSV," gaat de sportmarketeer verder. "PSV heeft alleen het geluk van de sterke industrie in Eindhoven en de miljardairs daar die ze zich aan de club hebben verbonden."

Chris concludeert dat FC Twente baas in eigen huis is en daarom heel aantrekkelijk voor investeerders: "De club heeft een achterban tot in Duitsland. Bij Twente eten iedere wedstrijddag 2400 mensen een commercieel diner, bij Feyenoord 250. Dat is een heftig verschil."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.