Terug

Volg Vandaag Inside

Chris Woerts blikt terug op Sint-uitzending Vandaag Inside: ‘Diepe buiging voor Sinterklaas’

10 dec 2023, 08:38

*In Koffie met..., een online rubriek van Vandaag Inside, blikt Chris Woerts terug op het bezoek van Sinterklaas aan Vandaag Inside.

Chris begint: “Sinterklaas, ‘Directeurtje’, is onovertroffen. Hij maakt zijn teksten zelf, hij bereid het helemaal zelf voor. Diepe buiging voor Sinterklaas. Ik houd van die tegendraadse humor. Ik vond het echt geweldig.”

Het mooiste cadeau wat Sinterklaas tijdens de uitzending bij zich had, vond Chris de bruine plaat voor Wilfred. “Voor 50 verkochte exemplaren van ‘Een Aperolletje'. Ik vind zulke grappen heerlijk."

Chris heeft het gebitje dat hij zelf cadeau kreeg van de goedheiligman prominent in zijn studeerkamer gezet. De mondknevel, die hij in de plaats van Raymond Mens ontving, gaat hij alsnog aan hem geven. "Raymond appte gelijk: 'die wil ik hebben', dus ik zei: 'Raymond ik bewaar hem voor je en bij gelegenheid geef ik hem aan je.”

Bekijk de gehele Koffie met Chris in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.