Terug

Volg Vandaag Inside

Chris over Mart Smeets: 'Hij is een arrogante lul, maar wel een leuke arrogante lul!'

5 feb 2024, 18:51

Chris Woerts heeft in Koffie met Chris, een online rubriek van Vandaag Inside, gereageerd op het nieuws rondom Mart Smeets. De oud-NOS-coryfee lag onder vuur vanwege zijn uitlatingen in de documentaire Buiten Beeld, over de werkcultuur in Hilversum.

Smeets reageerde fel op vragen van presentator Coen Verbraak over een incident waarbij hij presentatrice Aïcha Marghadi op de redactie van NOS Sport voor schut zou hebben gezet. "Ik kan het me niet herinneren en ik kan me niet indenken dat dit gezegd is, ik vind het een non-onderwerp voor dit programma, klaar", zei Smeets in de documentaire over et incident. Zijn uitspraken leidden tot veel kritiek, onder meer op sociale media.

Chris Woerts reageert in Koffie met Chris: "Typisch Mart. Hij is natuurlijk een arrogante lul, maar wel een leuke arrogante lul! Ik mag Mart graag. Hij is natuurlijk een vakman eerste klas, maar hij kan heel intimiderend overkomen."

Als Chris Mart Smeets hoort praten over het vermeende incident met Aïcha Marghadi, denkt hij er het zijne van: "Ik denk dat zijn neus in gedachten langer werd dan die van Pinokkio. Tuurlijk weet hij dat, dat kan niet anders. Maar hij hield zich keurig aan zijn rol, zoals hij zich daar altijd over heeft uitgelaten. Ik vond het typisch Mart Smeets."

Inmiddels heeft Smeets zijn excuses aangeboden aan de makers van de documentaire Buiten Beeld. "Mart Smeets heeft contact opgenomen met de makers en zich verontschuldigd", laat een woordvoerder van de NTR weten. "Hij is geschrokken van zijn eigen reactie op de vragen van Coen."

In Koffie met... reageert Chris ook op de nieuwe blessure van Justin Bijlow, gaat hij in op de pogingen van Ajax om Marc Overmars terug te halen en geeft hij zijn mening over de kwestie rondom Matthijs van Nieuwkerk. Bekijk de hele aflevering van Koffie met Chris in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.