Terug

Volg Vandaag Inside

Chong met ManUnited mee naar Crystal Palace

Chong met ManUnited mee naar Crystal Palace

26 feb 2019, 14:06

MANCHESTER (ANP) - Tahith Chong is door trainer Ole Gunnar Solskjaer opgenomen in de selectie van Manchester United voor de competitiewedstrijd van woensdag bij Crystal Palace. De 19-jarige Nederlandse buitenspeler maakte begin januari zijn officiële debuut in de bekerwedstrijd tegen Reading en mag nu hopen op zijn eerste minuten met het eerste elftal in de competitie.

Solskjaer kent veel blessuregevallen en moet daardoor terugvallen op meerdere jonge spelers. Ander Herrera, Juan Mata en Jesse Lingard vielen zondag in het competitieduel met Liverpool (0-0) allemaal uit. Nemanja Matic is er tegen Crystal Palace ook niet bij en de inzetbaarheid van Anthony Martial, Matteo Darmian, Antonio Valencia, Phil Jones en Mason Greenwood is onzeker.

,,De jonge jongens die nu meegaan trainen al langer met de selectie mee'', aldus Solskjaer, die met United in de Premier League op de vijfde plaats staat.

Jeugdinternational Chong werd vorig seizoen uitgeroepen tot talent van het jaar bij Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.