Terug

Volg Vandaag Inside

'Chivu serieus in beeld bij Ajax als assistent van Potter'

25 apr 2024, 20:36

Clubicoon Cristian Chivu keert mogelijk terug bij Ajax. De Roemeen is serieus in beeld om assistent te worden van de beoogde hoofdtrainer Graham Potter. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Potter is in Amsterdam topkandidaat om het volgend seizoen over te nemen van trainer John van ’t Schip. De Engelsman ligt op pole-position, maar de aanbieding van Ajax zou volgens de krant bij lange na niet in de buurt komen van het salaris dat de 48-jarige oefenmeester zelf voor ogen heeft. Potter sprak overigens ook al met adviseur Louis van Gaal.

Alex Kroes, teruggekeerd bij Ajax als technisch directeur, is al druk bezig met directeur voetbal Marijn Beuker en technisch manager Kelvin de Lang met het invullen van de technische staf voor het nieuwe seizoen. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Chivu serieus in beeld is om assistent van Potter te worden. De oud-verdediger groeide tussen 1999 en 2003 uit tot een clubicoon in de Johan Cruijff Arena.

De Roemeen veroverde met de Amsterdammers onder meer de landstitel en de KNVB Beker. Daarnaast bereikte hij ook de kwartfinale van de Champions League. Chivu is op dit moment trainer van Internazionale O19.

Valentijn Driessen: 'Off the record heeft Kroes een aantal keer verteld dat hij graag wilde wachten op Ten Hag'. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.