Terug

Volg Vandaag Inside

Chinees voetbalteam uit Wuhan uitgenodigd bij El Clásico

Chinees voetbalteam uit Wuhan uitgenodigd bij El Clásico

27 feb 2020, 20:20

De selectie van voetbalclub Wuhan Zall, afkomstig uit het gebied waar het nieuwe coronavirus uitbrak, is uitgenodigd voor de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona, zondag in de Spaanse competitie.

De organisatie van de Spaanse competitie La Liga zei in een verklaring dat het hiermee "aan de bevolking van China een blijk van medeleven" wil tonen. De topper, El Clásico genoemd, geldt als een van de beroemdste voetbalwedstrijden ter wereld. De ontmoeting is in Madrid.

Wuhan Zall verblijft al sinds januari in Andalusië, Zuid-Spanje. De club besloot in die regio te blijven, nadat de start van de Chinese competitie vanwege het coronavirus was uitgesteld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.