Terug

Volg Vandaag Inside

Chili wint oefenduel bij Mexico

Chili wint oefenduel bij Mexico

17 okt 2018, 10:07

QUERETARO (ANP) - De nationale voetbalploeg van Chili heeft zich hersteld van de 3-0-nederlaag afgelopen vrijdag in een oefenduel met Peru. Tegen Mexico, dat de PSV'ers Hirving Lozano en Érick Gutierrez in de basis had, wonnen de Chilenen met 1-0. Invaller Nicolás Castillo, aanvaller van Ajax' volgende tegenstander in de Champions League Benfica, maakte in Queretaro in de voorlaatste minuut de winnende treffer: 0-1.

Eerder in het duel was een doelpunt van de Chilenen nog geannuleerd wegens buitenspel, terwijl aan de andere kant Jurgen Damm bij de beste kans voor de Mexicanen naast schoot na een uitstekende pass van PSV'er Gutierrez. Chili trad nu wel aan met Manchester United-aanvaller Alexis Sánchez. Hij ontbrak tegen Peru. Lozano en Gutierrez speelden beiden niet de hele wedstrijd.

De vorige keer dat beide teams elkaar troffen was een veelbesproken duel tijdens de Copa America van 2016 toen Chili met 7-0 won.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.