Terug

Volg Vandaag Inside

Chili voegt zich bij Zuid-Amerikaans WK-bid

Chili voegt zich bij Zuid-Amerikaans WK-bid

15 feb 2019, 02:54

BUENOS AIRES (ANP) - Chili heeft zich aangesloten bij het bid van drie Zuid-Amerikaanse landen om het WK voetbal in 2030 te organiseren. Dat hebben de regeringen van Argentinië, Paraguay, Uruguay en Chili in een gezamenlijke verklaring bekendgemaakt.

Het Zuid-Amerikaanse kwartet krijgt concurrentie van Engeland en van een gezamenlijk project van Marokko, Algerije en Tunesië.

In 2030 bestaat het WK honderd jaar. Het eerste WK werd in 1930 in Uruguay gehouden, waarbij het gastland Argentinië in de finale versloeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.