Terug

Volg Vandaag Inside

Chili eerste gastheer finale Copa Libertadores

Chili eerste gastheer finale Copa Libertadores

15 aug 2018, 09:25

ASUNCION (ANP/RTR) - De finale van de Copa Libertadores is volgend jaar in Chili. Het is voor het eerst dat de Zuid-Amerikaanse variant van de Champions League over één wedstrijd op neutraal terrein wordt gespeeld. Tot en met dit jaar ging de eindstrijd over twee duels, thuis en uit.

Het National Stadium in Santiago is aangewezen als locatie voor de finale. De finale van de Copa Sudamericana, te vergelijken met de Europa League, is vergeven aan Lima in Peru.

De Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL besloot over te gaan naar één duel in plaats van twee om de kosten voor de supporters van de twee finalisten lager te houden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.