Terug

Volg Vandaag Inside

Chiellini weer terug bij Italië voor duel met Oranje

Chiellini weer terug bij Italië voor duel met Oranje

27 aug 2020, 23:15

Aanvoerder Giorgio Chiellini keert terug in de selectie van de nationale voetbalploeg van Italië. Bondscoach Roberto Mancini heeft de ervaren verdediger van Juventus opgenomen in zijn keurkorps voor de komende duels met Bosnië en Herzegovina (4 september) en het Nederlands elftal ( 7 september) in de Nations League.

De 36-jarige Chiellini kwam een jaar niet in actie voor Italië vanwege een blessure en het coronavirus dat het internationale voetbal stillegde. Hij kan zijn 104e en 105 interland spelen

Mancini heeft ook de 33-jarige Francesco Caputo en Manuel Locatelli van Sassuolo opgenomen in een selectie van maar liefst 37 spelers. Zij werden nog nooit eerder opgeroepen, net als verdediger Alessandro Bastoni van Internazionale.

Italië speelt op 4 september in Florence tegen Bosnië en Herzegovina. Het duel met Oranje wordt afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA. Publiek is nog niet welkom tijdens de eerste wedstrijden van de Nations League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.