Terug

Volg Vandaag Inside

Chiellini (36) verlengt contract bij Juventus

Chiellini (36) verlengt contract bij Juventus

2 aug 2021, 22:10

Giorgio Chiellini speelt ook de komende twee seizoenen voor Juventus. De 36-jarige verdediger heeft tot medio 2023 bijgetekend. De 112-voudig international is sinds 2005 actief voor de Italiaanse topclub. Hij speelde al 535 officiële wedstrijden voor de 'Oude Dame'.

Chiellini veroverde vorige maand met Italië de Europese titel. De geroutineerde aanvoerder was één van de helden van de 'Azzurri'. Hij zat op dat moment echter formeel zonder club. Zijn contract bij Juventus was eind juni afgelopen. Na het EK ging Chiellini op vakantie, maar hij twijfelde nooit aan een contractverlenging in Turijn.

'Chiellini en Juventus zitten in elkaars DNA', liet de clubleiding weten. 'Hij vormt een groot onderdeel van onze historie, van ons heden en van onze toekomst. Hij belichaamt alles waar Juventus voor staat. Door zijn toewijding en zijn geweldige spel in de laatste zestien jaar heeft hij zijn nieuwe contract verdiend.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.