Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea zonder problemen langs Southampton

Chelsea zonder problemen langs Southampton

7 okt 2018, 19:20

SOUTHAMPTON (ANP) - Chelsea is na acht speelronden in de Premier League nog ongeslagen. Bij Southampton kwam de ploeg van de Italiaanse coach Maurizio Sarri niet in de problemen en won hij met 3-0. Verdediger Wesley Hoedt speelde de hele wedstrijd bij de thuisploeg en zag hoe Eden Hazard, Ross Barkley en Álvaro Morata de eindstand bepaalden.

De Londenaren wonnen zes van de eerste acht competitiewedstrijden en speelden gelijk tegen West Ham United (0-0) en Liverpool (1-1). Met twintig punten staat Chelsea in de top van de Premier League.

Manchester City en Liverpool hebben allebei een punt minder dan Chelsea, maar ook een wedstrijd minder. De achtste speelronde van de Premier League wordt zondag in Liverpool afgesloten met de topper tussen die twee ploegen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.