Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea wint vierde Premier League-wedstrijd op rij

Chelsea wint vierde Premier League-wedstrijd op rij

16 feb 2021, 09:42

Chelsea heeft voor de vierde achtereenvolgende keer in de Premier League gewonnen onder leiding van de nieuwe trainer Thomas Tuchel. Op het eigen Stamford Bridge werd het tegen Newcastle United 2-0. Chelsea staat inmiddels op de vierde plaats, die het deelt met West Ham United. Liverpool is gezakt naar de zesde positie.

Olivier Giroud zette Chelsea op voorsprong. De Franse routinier scoorde in de rebound, nadat doelman Karl Darlow een voorzet van Timo Werner had weggetikt. De Duitser zelf zorgde voor de 2-0. Voor Werner was dat bijkans een bevrijding. Hij had sinds begin november niet meer gescoord in de Premier League.

Tammy Abraham viel al na 20 minuten geblesseerd uit bij Chelsea. De spits werd vervangen door Giroud.

Hakim Ziyech bleef op de bank bij Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.