Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea wint probleemloos bij Crystal Palace

Chelsea wint probleemloos bij Crystal Palace

10 apr 2021, 22:23

Chelsea heeft de uitwedstrijd tegen stadgenoot Crystal Palace met overtuigende cijfers gewonnen. Op het Londense Selhurst Park werd het 1-4. Na een half uur was het al 0-3.

De Amerikaan Christian Pulisic was twee keer trefzeker voor Chelsea; hij maakte de 0-2 en bepaalde de eindstand. Ook Kai Havertz en Kurt Zouma kwamen ook tot scoren voor de ploeg van trainer Thomas Tuchel.

Hakim Ziyech mocht in de 83e minuut invallen voor de Kroaat Mateo Kovacic. Bij de thuisploeg werd Jaïro Riedewald na een uur gewisseld en speelde Patrick van Aanholt de hele wedstrijd.

Door de zege lost Chelsea Liverpool weer af als de nummer 4 van de Premier League. Chelsea heeft 2 punten meer. Chelsea wacht dinsdag in de kwartfinales van de Champions League de thuiswedstrijd tegen Porto, dat eerder deze week al met 2-0 werd verslagen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.