Terug

Volg Vandaag Inside

'Chelsea wil Nederlandse linksback terughalen door zware blessure Chilwell'

'Chelsea wil Nederlandse linksback terughalen door zware blessure Chilwell'

26 nov 2021, 12:12

Dinsdagavond had Chelsea alle reden tot juichen vanwege de ruime overwinning op Juventus in Groep H van de Champions League. Het werd uiteindelijk een overwinning met een zwart randje doordat Ben Chilwell, ogenschijnlijk langdurig, geblesseerd raakte. Chelsea wil daarom het Nederlandse talent Ian Maatsen terughalen ter vervanging, meldt The Secret Scout.

Tijdens de wedstrijd met de Italianen ging het 20 minuten voor tijd mis voor Chilwell. De 24-jarige linksback raakte geblesseerd aan zijn knie en ging strompelend het veld af. Volgens Engelse media zou hij een scheurtje hebben in zijn voorste kruisband, waardoor hij in ieder geval in 2021 niet meer zal terugkeren. Als duidelijk wordt dat Chilwell geopereerd moet worden, dan zou hij zomaar 6 tot 9 maanden uit de roulatie kunnen zijn. Chelsea wil daarom op zoek gaan naar vervanging buiten de selectie en wil de Nederlander Ian Maatsen terughalen.

Maatsen is momenteel verhuurd door Chelsea aan Coventry City, die uitkomen in de Championship (tweede niveau in Engeland). De linksback speelde in de jeugd van Feyenoord, Sparta en PSV, waarna hij in 2018 de overstap maakte naar Chelsea. Maatsen verkeerd momenteel in bloedvorm en staat met zijn club op een verrassende 5de plek in de competitie. Coventry eindigde vorig seizoen als 16e in de Championship, terwijl het een jaar eerder was gepromoveerd vanuit de League One.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.