Terug

Volg Vandaag Inside

'Chelsea wil na Ziyech en Werner doorpakken met gewilde Havertz'

'Chelsea wil na Ziyech en Werner doorpakken met gewilde Havertz'

9 juni 2020, 23:40

Chelsea heeft grote plannen voor aankomend seizoen. De Londense club legde eerder dit jaar al Hakim Ziyech vast, ook hebben ze een principeakkoord met RB Leipzig over de transfer van Timo Werner. Sky Sports meldt dat het hier niet bij blijft, De Londenaren zouden ook Leverkusen-uitblinker Kai Havertz aankomende zomer willen vastleggen.

Volgens het Engelse medium is eigenaar Roman Ambramovich bezig om de selectie een 'significante kwaliteitsimpuls' te geven. Havertz is dit seizoen een dragende speler bij Bayer Leverkusen. In 26 Bundesliga-duels scoorde de twintigjarige Duitser elf keer en gaf hij vijf assists, zijn contract loopt af in 2022.

Voor de coronacrisis zat zowat de gehele Europese top achter Havertz aan. Vooral de namen van Bayern München en Real Madrid werden vaak genoemd. De kans bestaat dat Real en Bayern aankomende zomer de hand op de knip houden door de impact van de crisis en dus kan Chelsea daar mogelijk van profiteren. The Blues blijven ondanks de coronacrisis 'gewoon' smijten met geld.

Het trio Werner, Ziyech en Havertz lijkt een perfect recept voor veel mooie goals en overwinningen. Stamford Bridge maakte vorig seizoen al kennis met Hakim Ziyech z'n sublieme traptechniek. Check hieronder de fenomenale goal tegen Chelsea in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.