Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea wil de voorsprong tegen Porto even vergeten

Chelsea wil de voorsprong tegen Porto even vergeten

12 apr 2021, 20:04

De spelers van Chelsea moeten even vergeten dat ze de uitwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tegen Porto met 0-2 hebben gewonnen. Dat is althans het advies van trainer Thomas Tuchel. "In het voetbal is niets zo onbelangrijk als het verleden. Dit is een nieuwe wedstrijd, die alle kanten op kan."

Vertrouwen heeft Tuchel wel in de goede afloop. "Daar is alle reden toe", aldus de Duitser. "Op een enkele uitzondering na hebben we de laatste weken goed gespeeld. Angst kennen we niet, we weten dat we heel goed kunnen voetballen."

Van thuisvoordeel is alleen op papier sprake. Vanwege reisbeperkingen in verband met het coronavirus wordt het tweede duel in Sevilla gespeeld. De eerste ontmoeting met de Portugezen vond ook al in de Spaanse stad plaats.

Hakim Ziyech maakt deel uit van de selectie van Chelsea, dat zaterdag alweer de halve finale van de FA Cup tegen Manchester City speelt. Tuchel: "We moeten nu bewijzen dat we goed genoeg zijn om dit seizoen prijzen te winnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.