Terug

Volg Vandaag Inside

'Chelsea wijst bod Bayern München op Hudson-Odoi af'

'Chelsea wijst bod Bayern München op Hudson-Odoi af'

4 okt 2020, 12:31

Bayern München aast op aanvaller Callum Hudson-Odoi van Chelsea, maar de Londense club heeft een bod afgewezen. Dat meldden Britse media. De Duitse topclub zou het 19-jarige talent, dat al zijn debuut maakte voor het Engelse nationale elftal, dit seizoen willen huren en dan volgende zomer voor 77 miljoen euro kopen.

Bayern doet mogelijk nog een poging voor het verstrijken van de deadline van de transferperiode. Dat is maandag al. De club, die afgelopen seizoen alle prijzen won die maar te bedenken zijn, probeerde Hudson-Odoi in de winter van 2019 ook al over te nemen van Chelsea, maar de clubs kwamen er toen niet uit.

Als het aan coach Frank Lampard ligt, blijft Hudson-Odoi bij zijn ploeg, ook al heeft de speler dit seizoen nog geen vaste basisplaats veroverd en is de concurrentie groot met spelers als Kai Havertz, Timo Werner, Christian Pulisic en oud-Ajacied Hakim Ziyech.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.