Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea werkt aan recordtransfer voor doelman

Chelsea werkt aan recordtransfer voor doelman

8 aug 2018, 03:08

LONDEN (ANP) - Chelsea werkt aan een recordtransfer. De Belgische doelman Thibaut Courtois wil vertrekken uit Londen en weigert daarom te trainen. Courtois staat op het punt over te stappen naar Real Madrid en als vervanger heeft Chelsea de Spanjaard Kepa Arrizabalaga op het oog.

De 23-jarige keeper van Athletic Bilbao kost liefst 80 miljoen euro. Dat is de gelimiteerde afkoopsom die in zijn contract staat. Arrizabalaga zou daarmee de duurste keeper ooit worden. Dat is nu de Braziliaan Alisson Becker, voor wie Liverpool vorige maand ruim 60 miljoen euro overmaakte naar AS Roma.

,,Ik weet op dit moment niet of Courtois weg gaat, daar moet ik met de clubleiding over praten'', zei de nieuwe trainer Maurizio Sarri dinsdag na de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon. ,,Ik weet niets over Courtois en dus ook niets over Kepa. Ik heb hem een jaar geleden wel zien spelen. Mijn eerste indruk was dat hij een jonge keeper is, heel jong, maar ook dat hij heel, heel goed is.'' De Italiaan rekent er na enkele gesprekken met Eden Hazard op dat de Belgische spelmaker bij Chelsea blijft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.